[Ag_lacomunal] penjar pancarta Jesus RV: Fwd: InfoDirecta. Presentació del grup de suport a Jesús Rodríguez

sara.tunyi en entrepueblos.org sara.tunyi en entrepueblos.org
Jue Jun 27 09:42:24 CEST 2024


D’acord Irene doncs que més tard la Mimi ens confirmi si la directa poden demà a les 11.

Gracies

sara

 

De: Ag_lacomunal <ag_lacomunal-bounces en listas.sindominio.net> En nombre de Irene Garcia via Ag_lacomunal
Enviado el: jueves, 27 de junio de 2024 9:21
Para: ag_lacomunal en listas.sindominio.net
Asunto: Re: [Ag_lacomunal] penjar pancarta Jesus RV: Fwd: InfoDirecta. Presentació del grup de suport a Jesús Rodríguez

 

Bon dia,

 

Des d'Irídia ho veiem super (però no cal la confirmació de les coopes penso), digueu-nos quin dia quedem al final i veiem qui hi ha

 

Mercii

 

Irene Garcia

Gerència tècnica i econòmica

616 563 877

---

Irídia, Centre per la Defensa dels Drets Humans 

C/ Riera d'Escuder 38, Nau 1 baixos | 08028 Barcelona

693 563 529 (General) - 693 287 323 (SAIDAVI)

 

  <https://ci6.googleusercontent.com/proxy/x-ZyN8CaJ7MTCHhHUL4MtQKkqtDYHpteYAAs_TyI03zZ_MrU7IgnlfxVYgOJPmhfj-QwM2I3cBw1ErElwkLLsDvGcmXQTZqHS8wzLV2iJA4VfCs0znb3XgMcvGn9FmXb8vjrcM4umi8ESWot4S4rdLT7kYvcAwJxjn5J8sDIkhudTPM-Zaqcu-l0gcm-HUmmUjXAIeWOQLRgg2vm9Q=s0-d-e1-ft#https://docs.google.com/uc?export=download&id=1pzT4JkziJedMGgYsAfu6h_k-e8Zm3UGk&revid=0B3_4aC2l-l1LNThBN1RjTnFodlZmSVMzRVlRUjhYNUFPSE9jPQ> 

 <https://www.facebook.com/CentreIRIDIA/>   <https://twitter.com/centre_iridia>   <https://www.instagram.com/centre_iridia/>   <https://t.me/Centre_Iridia> 

  <http://www.iridia.cat/> www.iridia.cat

 

 

El dijous, 27 de juny 2024 a les 08:43, Míriam Blàzquez Mizzian via Ag_lacomunal <ag_lacomunal en listas.sindominio.net <mailto:ag_lacomunal en listas.sindominio.net> > va escriure:



Hola Sara, pot ser millor demà divendres matí a les 11h?

 

avui ho explico a la reunió setmanal per tal que totes ens reservem aquest moment, moltes gràcies!!

 

Mimi.

 

Missatge de sara.tunyi--- via Ag_lacomunal <ag_lacomunal en listas.sindominio.net <mailto:ag_lacomunal en listas.sindominio.net> > del dia dc., 26 de juny 2024 a les 13:47:

Hola companyes com esteu? 

Us escric per comentar-vos que ja tenim la pancarta de suport al Jesus per penjar al pati de la comunal, i per mirar de penjar-la voldriem concretar lloc i dia:

1.	Us sembla ve penjar-la a la barana del primer pis (tocant a la cantina) perque es vegi des del carrer quan entres al pati?
2.	Us aniria bé penjar-la demà al mati o divendres i trobar-nos totes un moment per fer fotos i difusió a les nostres xarxes? Cap a les 11h?

Si aquesta setmana no anes bé podem mirar la semana vinent.

Gracies, sara

El dilluns, 10 de juny 2024 a les 15:53, sara.tunyi--- via Ag_lacomunal  <mailto:ag_lacomunal en listas.sindominio.net> <ag_lacomunal en listas.sindominio.net> va escriure:

Hola companyes,

Gràcies per la informació, i arran del correu aprofitem des d’Entrepobles per compartir una reflexió/proposta al voltant de l’exili del Jesus. 

Al marge de que sabem que hi ha aquest grup de suport -cosa que celebrem- som del parer que desde la COMUNAL en agradaria poder fer accions per visibiltzar la sortida d’un company represaliat, i més sent en Jesus que és una de les persones que més s’ha implicat en el projecte.

No sé com veurieu ni en quin espai hem de tractar aquesta proposta (amb el GM?, pq ara les assemblees han passat a tenir una altra mirada i hi ha un ordre del dia preestablert): la idea seria fer accions/actes per denuncia la repressió institucional i a l’hora visibilitzar la criminalització de la protesta social en el cas del Jesus. I més quan algunes de les entitats que som a la CMNL toquem aquesta temática en el nostre dia a dia. 

Per posar exemples de les accions que se’ns acudeixen:

* Igual que tenim banderes de Palestina, posar una pancarta de solidaritat amb el Jesus

* Activar la comissio de comunicacio de la CMNL i fer periòdicament algún tuit/post a XXSS de la CMNL

* Fer un dinar/sopar solidari i de denuncia al pati (o potser un concert q no se si es podria fer a la desko)

* Fer una acte on es relacioni la criminalitzacio de la protesta arreu (per exemple convidar a alguna defensores exiliada a Catalunya vinculat a l’exili de catalans/es, en aquest cas del Jesus).

I posem exemples que desde Entrepobles ens resulten senzills, pero segur que altres teniu bones iniciatives. 

Sent conscients que totes anem molt enfeinades a les nostres entitats, una opció podría ser que cada mes una entitat de LCMNL s’encarregués d’organitzar alguna acció, aixo permetria tenir durant 10 mesos un minim de visibilitat garantida. Ja que cada entitat nomes hauria de liderar una acció en el mes que li vingues millor i anessim rotant en base a un calendari prestablert.

Com ho veieu?

Molt agraïda, Sara

De: Ag_lacomunal  <mailto:ag_lacomunal-bounces en listas.sindominio.net> <ag_lacomunal-bounces en listas.sindominio.net> En nombre de La Comunal via Ag_lacomunal
Enviado el: lunes, 10 de junio de 2024 11:50
Para: ag_lacomunal en listas.sindominio.net <mailto:ag_lacomunal en listas.sindominio.net> 
Asunto: [Ag_lacomunal] Fwd: InfoDirecta. Presentació del grup de suport a Jesús Rodríguez

Aquest dijous...



-------- Mensaje reenviado -------- 


Asunto: 

InfoDirecta. Presentació del grup de suport a Jesús Rodríguez


Fecha: 

07 Jun 2024 09:37:18 -0000


De: 

Directa  <mailto:directa en directa.cat> <directa en directa.cat>


Responder a: 

Directa  <mailto:directa en directa.cat> <directa en directa.cat>


Para: 

info en lacomunal.coop <mailto:info en lacomunal.coop>   <mailto:info en lacomunal.coop> <info en lacomunal.coop>



  <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/o/eyJpdiI6IjBpTDRzZ3owQ21jeVdvYXFreFF4YVE9PSIsInZhbHVlIjoieXNPNWp3VW0wNEh6YS91blByNXg3SXgyYmJoVUZ6ZzJFZFlheTBSNEFhYXlDeE5QaXZQcXAxWTVsV2wwTUlnU0plell6NGpxS1Z3RVI0aUtKMTFIUXVUTjJtWFpGWEQrakpkdFFOOFNtcUk9IiwibWFjIjoiZGRkZjg4MzM4M2I2ZTA4YzI2OTQ4MTJlOTRiOTdmN2UxZTJkMWZlZDgwYjkxZmIyNDdiZWQ1MTY0MzU5NTU4MCIsInRhZyI6IiJ9?signature=bc6e27f06f03e70a4abcf9df60d65a8cf50e5b5832fc49a3a463d6ce5f3d96bc> 



	
	
 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4MTM0MjY2NjcsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiIxZjlhMDk5MDg5Y2I5ODA3In0> View in browser

	

 




	

 



  <https://storage.mlcdn.com/account_image/265509/6ayav9zmVh4e367OLoGVwnIllPcZpIZNhfpQgZ50.png> 

 



	

 


	

 

	

 





 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4MTg2Njk1NTIsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiIxZDA1NDE1NDAzZDkyM2Q2In0> 

 



	

 



 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4MjE4MTUyODMsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiI3YmE3Mzg2ZDA4OWQ5M2M2In0> 

 

	

 



	

 



	

Benvolgudes, 

Si rebeu aquest correu és perquè el passat novembre vau signar el comunicat 'Periodisme no és terrorisme'.

Us escrivim des de la Directa i també en nom del Grup de Suport al Jesús Rodríguez, company periodista de La Directa que es troba a l’exili a Ginebra. Com sabeu, el jutge de l’Audiència Nacional, Manuel García Castellón, l’ha inclòs en la causa del Tsunami Democràtic, que qualifica de terrorisme aquelles mobilitzacions del 2019, obrint la possibilitat de jutjar per terrorisme el Jesús i la desena de persones a qui relaciona amb els fets. Davant d’aquesta amenaça sobre la seva llibertat personal i periodística, i tenint en compte les incerteses respecte a la Llei d’Amnistia, el Jesús s’ha instal·lat a Suïssa per a seguir en llibertat i evitar un procés que podria conduir-lo a la presó.

Davant d’aquesta situació, el Grup de Suport, format per amistats i solidaritats diverses, ens hem encarregat els darrers sis mesos (temps que du en Jesús a Ginebra) de qüestions relacionades amb el cas. Denúncia als mitjans, organització d’actes, coordinació amb entitats i defensa legal, producció de material solidari, aspectes logístics relacionats amb l’exili com l’organització de les visites, així com de la qüestió econòmica, que com sabeu en els casos repressius sempre és central.

Degudes a l’especificitat de l’exili suís, aquestes sumes són especialment altes. Fins al mes de maig, duem unes despeses de molts milers d’euros, que entre d’altres han servit per a regularitzar la situació del Jesús a Suïssa. Aquestes sumes les hem anat fent front a partir d’aportacions personals i col·lectives, i esdeveniments solidaris puntuals. A totes les que heu donat suport polític i econòmic, us volem agrair immensament cadascun dels vostres gestos.

Ara, però hem d’anar més enllà, estabilitzar tota aquesta solidaritat i que no depengui només d’esdeveniments puntuals. Per això estem treballant amb el que li hem dit “Aportacions Mensuals Solidàries”, un mecanisme que busca reunir un parell de centenars de persones i entitats que es comprometin a fer una petita aportació mensual com a mínim fins a finals d’any.

Aquesta iniciativa la presentarem el pròxim dijous 13 de juny a les Cotxeres de Sants, en un acte on combinarem l’explicació de la situació del Jesús, els detalls de la iniciativa així com petites actuacions poètiques, literàries i musicals.

Ens ajudes a aixecar un Tsunami de Solidaritat?

	

 

	

 



	

 






 

	

 



	

 






 

	

 



	

 



Jesús Rodríguez, periodista de la 'Directa'

	

 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4MzIzMDEwNTMsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiIyMmNjYmVhYjk0Y2YyYmM1In0> "Marxo a l'exili per continuar lluitant i exercint de periodista"

 

	

 





 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4MzU0NDY3ODMsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiJjZjA3MmRkNTE0Yjk2OTkxIn0> 

	

	




 

	

 



	

 


	

 



	

 



"No m’he traslladat fora de Catalunya per romandre en silenci. Tinc la voluntat d’alçar la veu i passar a l’ofensiva"

 

	

 





 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4NDI3ODY4MjMsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiIyM2M2ZGVkNTBhYjIyZTJiIn0> 

 



	

 



 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4NDU5MzI1NTMsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiI1NTA2YTgwYmRmZmZjY2JjIn0> 

	
 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4NDkwNzgyODMsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiI4NDM4ZTczM2M3NDJhNmViIn0> Roda de premsa a La Comunal

 

	

 



	

 



  <https://storage.mlcdn.com/account_image/265509/DwkiAzOQBrBAWunfnRsdR7fbGxdZ6Zm9sXtlOFHS.jpg> 

  <https://storage.mlcdn.com/account_image/265509/hQkhWXXUQkYgtcZIUGasiEGgG3ujAxJss07j6K5v.jpg> 


  <https://storage.mlcdn.com/account_image/265509/rM3GErjle0bypDmZ0FIABnoO6EEgvpZSGtc3RImL.jpg> 

  <https://storage.mlcdn.com/account_image/265509/aPGeuYfXIRCgkeXO8BSYkzblQ7WGKpoYKlvgmBSF.jpg> 

 


  <https://storage.mlcdn.com/account_image/265509/DwkiAzOQBrBAWunfnRsdR7fbGxdZ6Zm9sXtlOFHS.jpg> 

	

 


  <https://storage.mlcdn.com/account_image/265509/hQkhWXXUQkYgtcZIUGasiEGgG3ujAxJss07j6K5v.jpg> 

	

 


  <https://storage.mlcdn.com/account_image/265509/rM3GErjle0bypDmZ0FIABnoO6EEgvpZSGtc3RImL.jpg> 

	

 


  <https://storage.mlcdn.com/account_image/265509/aPGeuYfXIRCgkeXO8BSYkzblQ7WGKpoYKlvgmBSF.jpg> 

 

	

 



	

 



 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4NTIyMjQwMTQsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiJlNjhkZjk3ODUxYjYwY2NmIn0> Declaracions de les persones que van intervenir a la roda de premsa

 

	

 





 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4NTUzNjk3NDUsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiI4ZWY5Y2YwODMzYjRiMzYxIn0> 

 



	

 


	

 



	

 



AVÍS LEGAL: Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució sense autorització expressa. Si vostè no és el destinatari final, per favor elimini-ho i informi'ns per aquesta via. PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que es disposa en la normativa de protecció de dades personals, Reglament (UE) 2016/679, li informem que les dades personals i adreça de correu electrònic, seran tractats per La Directa, S.C.C.L. amb la finalitat de gestionar la nostra agenda de contactes, atendre les seves sol·licituds per via electrònica així com a efectes històrics. Les dades es tractaran sobre la base del seu consentiment, execució d'un contracte, o el compliment d'obligacions legals i els interessos legítims d'empresa La Directa, S.C.C.L El termini de conservació de les dades serà l'establert en la normativa aplicable, com a mínim. Pot contactar amb el responsable, així com exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació, oposició i revocació del consentiment a La Directa, S.C.C.L a Riera d'Escuder,38, Nau 1 Planta 1, 08028, Barcelona. Tenen dret a realitzar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades. Per a més informació consulti la política de privacitat a  <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4NTg1MTU0NzYsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiJiYTE5MmRiMzcyYzFlNDJhIn0> https://cooperativa.directa.cat/

 

	

 



	

 


	

 



	

 



Directa

 

	

 




Riera d'Escuder, 38 Nau 1 Planta 1, Barcelona
Spain

	


  <https://assets.mlcdn.com/ml/images/icons/default/round/black/facebook.png> 

  <https://assets.mlcdn.com/ml/images/icons/default/round/black/twitter.png> 

  <https://assets.mlcdn.com/ml/images/icons/default/round/black/instagram.png> 


Reps aquest correu electrònic perquè tens una subscripció a la Directa. 

Si vols deixar de rebre'l, clica aquí:

	

 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4NjM3NTgzNjAsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiI0NWEwZDgyYmRiMDY5MTE4In0> Unsubscribe 

 

	

 

	

 <https://xlloel.clicks.mlsend.com/td/cl/eyJ2Ijoie1wiYVwiOjI2NTUwOSxcImxcIjoxMjM0NzI5OTU4Njc5NTI2NjcsXCJyXCI6MTIzNDcyOTk4MDc0MTU2NjA5fSIsInMiOiI0NDNmN2Y2M2QyNGNiYjZkIn0> 

	

_______________________________________________
Ag_lacomunal mailing list
Ag_lacomunal en listas.sindominio.net <mailto:Ag_lacomunal en listas.sindominio.net> 
https://listas.sindominio.net/mailman/listinfo/ag_lacomunal




 

-- 

Míriam Blàzquez Mizzian

COMERCIAL, PUBLICITAT I DISTRIBUCIÓ 

 <mailto:disseny en directa.cat> comercial en directa.cat

 <mailto:disseny en directa.cat> publicitat en directa.cat

 <mailto:disseny en directa.cat> distribucio en directa.cat

 <http://www.directa.cat/> www.directa.cat

Tel: 935 27 09 82 / 661 493 117

  <https://ci3.googleusercontent.com/mail-sig/AIorK4zEj_b5-TL0NVYXMWNV9BS7KChO6aEb0RkEsd6gQVIj_LVn2CTSnUjNlNO-I7MdbuL_LfSYKbc> 

 

................................

AVÍS LEGAL: Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució sense autorització expressa. Si vostè no és el destinatari final, per favor elimini-ho i informi'ns per aquesta via. PROTECCIÓ DE DADES: De conformitat amb el que es disposa en la normativa de protecció de dades personals, Reglament (UE) 2016/679, li informem que les dades personals i adreça de correu electrònic, seran tractats per La Directa, S.C.C.L. amb la finalitat de gestionar la nostra agenda de contactes, atendre les seves sol·licituds per via electrònica així com a efectes històrics. Les dades es tractaran sobre la base del seu consentiment, execució d'un contracte, o el compliment d'obligacions legals i els interessos legítims d'empresa La Directa, S.C.C.L El termini de conservació de les dades serà l'establert en la normativa aplicable, com a mínim. Pot contactar amb el responsable, així com exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació, oposició i revocació del consentiment a La Directa, S.C.C.L a C. Riego, 37, bx. 1a, 08014, Barcelona. Tenen dret a realitzar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades. Per a més informació consulti la política de privacitat a  <https://cooperativa.directa.cat/> https://cooperativa.directa.cat/

 

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: </pipermail/ag_lacomunal/attachments/20240627/aab623b7/attachment-0001.html>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 5530 bytes
Desc: no disponible
URL: </pipermail/ag_lacomunal/attachments/20240627/aab623b7/attachment-0003.png>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image002.png
Type: image/png
Size: 7128 bytes
Desc: no disponible
URL: </pipermail/ag_lacomunal/attachments/20240627/aab623b7/attachment-0004.png>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image003.png
Type: image/png
Size: 3794 bytes
Desc: no disponible
URL: </pipermail/ag_lacomunal/attachments/20240627/aab623b7/attachment-0005.png>


Más información sobre la lista de distribución Ag_lacomunal