[Infos] Barcelona desperta contra la guerra imperialista!

Ibai Urbieta ibai at outlimit.org
Sat Feb 15 22:59:18 CET 2003


HelpBarcelona desperta l'antiimperialisme! Guerra a la guerra! 
      by Autonom@ 10:42pm Sat Feb 15 '03  
      Més info a http://barcelona.indymedia.org i aviat a www.raspa.tk
     

            Les xifres són un xic confoses, pero la gent parla que a la mani hi han hagut entre 1.300.000 i 2.500.000, que es diu molt ràpid... 


      Brutal! Casibé que costa de expressar el d'aquesta tarda a BCN. A les 4 de la tarde, inclós abans, ja s'estaba començant a concentrar gent a Jardinets i als voltants, i també a baixar passeig de gràcia cap aball. A les 6 i pico he començat a baixar jo i portava dues hores veient passar gent pels meus costats tota l'estona. 
      No és gens fàcil fer el cálcul de gent, però els números poc dirán cuan desenes de milers de persones han vist tot el passeig de gràcia, ì el carrer que va cap a plaça tetuan, PLENS més de 4 i 5 cops. 
      Per la mani corría la veu de que entre un milio i mig i dos milions i mig, en cualsevol cas, el número de gent, casi que és el de menys. 
      L'important és que tota aquest munt de gent, riades humanes senceres, no només s'han expressat contra l'Estat-Guerra de Bush, Aznar, i Cia, sinó que han compartit el moment, inttercambiat informació i sentiments, i la contaminació entre persones s'ha fet palpable al bell mig de la ciutat-aparador per dir-lis ben fort que Ni volem guerra, ni volem morts, ni volem sang per petroli. 
      I més important que el fet concret d'haber-se mobilitzat durant unes hores, és, primer, la crida que s'ha fet a manifestar-se a totes les plaçes dels ajuntaments á l'endemà del primer bombardeig en el cas de que hi hagui guerra. I en segon lloc, que s'haguin obert espais allibertas on la lluita contra la guerra i8 l'imperialisme és permanent i continua. 
      DURANT TOTA LA SETMANA, AL CARRER AVINYÓ Nº15 (A Barcelona) HI HA ACTIVITATS. (passeu-hi!)
      Salut i emancipació Social
     

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: /pipermail/infos/attachments/20030215/fc2188b8/attachment.html


More information about the Infos mailing list