[OTAA] Carpeta Google Drive

Jordi Bofill jordi.bofill a protonmail.com
div feb 11 17:56:32 CET 2022


Bon dia,

tal com vam quedar, he creat un usuari a Google (otaa.stopagroparc a gmail.com) per tenir un espai de treball a on posar els nostres documents,

Dins del Drive del compte hi ha una sola carpeta "Documents i espais de treball", aquesta carpeta està compartida amb tothom que té usuari a Google (ara mateix Alba, Víctor, Jordi A i Jordi B).

També està compartida amb el compte stopagroparc a gmail.com, de forma que els companys que no estan en el nostre grup també podran accedir al que estem treballant, si ho necessiten.

Els que no teniu compte (Jordi M i Josep Maria) podeu usar directament: otaa.stopagroparc a gmail.com. La contrasenya és Alternativa0.

Els que useu el compte directament, recordeu posar els arxius de treball sota la carpeta "Documents i espais de treball" o en subcarpetes. El que no estigui sota "Documents i espais de treball" els demès no ho veurem.

Dins de "Documents i espais de treball" he posat una carpeta "Documents de referència" amb la informació del Agroparc/Otaa del 2016 (inclòs el Document d'abast) i la de nou Agroparc.

Evidentment és una proposta, ens organitzem com vulguem i canviem el que faci falta.

Salut!
Jordi B
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: </pipermail/stopagroparc-otaa/attachments/20220211/e8801130/attachment-0001.html>


Més informació sobre la llista de correu Stopagroparc-otaa