[Videometropolis] Nueva Programacion de la tele... Seguimos en antena!!

Pablo Molano molanoromero at yahoo.com
Fri May 4 18:30:44 CEST 2007


  LaTele estrena nova programació al 52 UHF! 
  
  Durant les properes setmanes es posaran al canal els vídeos que hem anat rebent i buscant per tal de formar una programació interessant i crítica. Us convidem a passar una estona per LaTele i participar-hi. 
 

 PROGRAMACIO 
 
14:00 Video Miles: trata de la desocupación de miles de viviendas, luego de la reokupacion y de miles, y miles de movidas, luchas y trucos de magia pa poder vivir en Barna.
 
14:14 La Ostia tv Primera emision

 15:12 la Toma: De la creadora Sophie Dubs 
 
 "La propiedad privada es un concepto que viene de nuestros antepasados romanos"
 
 La propiedad privada es una construccion social, cultural y sobre todo legal; hoy en dia esta considerada como un valor fundamental de la sociedad occidental. A través de varias situaciones absurdas que viven los personajes de este cortometraje, el espectador descubre algunos de los innumerables aspectos de la vida cotidiana que se ven afectados por la propiedad privada, desde sus relaciones con los demas y su entorno, hasta su alimentacion... 
 
 15:31 Besos al Bèsos: Conflicte on L'ajuntament pretenia construï pisos en un solar destinat a equipament social pel barri. Aquest video mostra el forts enfrontaments entre el veinat i les forçes de seguretat del estat.Conflicte soterrat de molta importancia per la seva magnitud.
 
 16.05 Paralelo 36:Es “un documento y ficción en la frontera sur de Europa (...) una línea imaginaria en un mapa, a la vez que un espacio real en el que transcurre el viaje de la emigración clandestina en el Estrecho de Gibraltar (...) los protagonistas son los emigrantes: documento y ficción, gestos y palabras, sueños y deseos. Paralelo 36 es un relato, un cruce de micronarrativas que cartografían la frontera sur de Europa”. 
 
 17:10 Palabras: Del realizador Miki Bouhaban
 
 Palabras es un documental sobre la democracia, los derechos humanos y la guerra. Palabras es una búsqueda de alternativas, de movimientos de voces. Palabras es una apuesta por la resistencia en tres movimientos:
 
 Pensar Los hechos
 Crear las Palabras
 Resistir con las acciones

Pase de Tarde
 
 La mateixa programació per la gent de la tarde apartir de les 22.00 pm


 

 ----------------- Y més !!!-----------------

T'agrada gravar, editar i muntar les diferents històries que

 
van passant per la teva ciutat? Ho penges després al YOUTUBE,

 
 a Blip.tv, o a qualsevol altra pàgina de vídeos? 

 
Ho poses a Indymedia? Molt bé, doncs ara, des de LaTele (52 UHF), 

 
volem obrir un nou espai per a la difusió i informació de 

 
les mogudes que passen arreu de la nostra ciutat i del món. 

 Fes-nos arribar el teu vídeo (Infoespai, Plaça del Sol 19-20 baixos) o posa't en contacte amb nosaltres (mitjanspropis at moviments.net). No ens quedem amb els drets dels vídeos, no paguem un euro, recollim material i li donem difusió per les ones televisives. 
 Pensa, actua, crea, difon... okupem les ones!!!.
 
PD: LaTele de l'Assemblea per la Comunicació Social de moment té una cobertura limitada (el triangle format entre el barri de Gràcia, Plaça Espanya i Plaça de les Glòries) i per televisors amb antenes individuals o de banyes. Continuem treballant per millorar-la. 

 __________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com 
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: /pipermail/videometropolis/attachments/20070504/46ba4cca/attachment.htm 


More information about the Videometropolis mailing list