Presentació Programació okupació and Kafetas y Magdalenas de Okupem les ones

Pablo Molano molanoromero at yahoo.com
Wed May 16 19:30:19 CEST 2007


On? A Magdalenas 13-15 Metro Urquinaona
Quan? Divendres 18 a partir de les 21.00 pm 


A Okupem les ones, no n´estem al marge, de la nova campanya de l'Ajuntament, que vol eliminar els espais alliberats de Barcelona. Volem deixar clar que l'atac contra qualsevol centre social alliberat és un atac contra els moviments socials, és un atac real contra l'esperit rebel d'aquesta ciutat; per això hem volgut fer un petit homenantge i dedicar, des de avui fins a finals de maig, la programació del canal a la temàtica d'okupacions a Barcelona i arreu del món...

Programació okupació
 
 Inagurem programació i, per mostrar-la, us covidem divendres 18 (local de Magdalenas 13-15) a la projecció, com aperitiu, de quatre vídeos representant allò més divers de l'okupació i les seves pràctiques. 

Després farem  una kafeta , on volem fer un debat al voltant de la proliferació de càmares a les nostres accions: ens perjudiquen? Ens afavoreixen? Cal un un debat més enllà de la nostra seguretat? 


A partir de les 9 de la nit...

Primer Blog --- Introducció a l'okupació d'habitatges, amb el reportatge Patio Bonito, on es mostra com 120  families desplaçades okupen un conjunt residencial abandonat, i demanen al govern el retorn de les seves terres expoliades per part del sectors armats....

Segon Blog ---- Okupació de terres i fàbriques, amb el documental IMPA: Producción, Creación, Autogestión, Vídeo, que tracta del procés d'ocupació d'una fàbrica metal·lúrgica a Argentina, procés de transformació en una cooperativa, que no només treballa el metall, sinó que també els terrenys de l'art i la cultura. 

Tercer Blog ---Propietat privada : I per parlar de la propietat privada que milllor que yomango, amb Yomangotango i yomango presentació Mundial!!!!

Kafeta amb sopardor i Debat

i per finaltizar Una  miqueta de musiqueta i a dormir.. que el dia seguent hi ha manifestació per la okupació

 http://okupesbcn.squat.net/thumb/mani_okupacio.jpg

Defensem l'okupació com un crit de rebel·lia contra tot espai mercantilitzat!!! 
Okupem les terres, Okupem les fàbriques, Okupem les cases. Okupem el carrer...       Okupem les ones!!!!




       
---------------------------------
Park yourself in front of a world of choices in alternative vehicles.
Visit the Yahoo! Auto Green Center.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: /pipermail/videometropolis/attachments/20070516/92debe21/attachment.htm 


More information about the Videometropolis mailing list