[Presos] ¡AMADEU CASELLAS EN SITUACION EXTREMA!

Alex ygimenos at nexo.es
Fri Jul 12 15:00:21 CEST 2002


Direcció General d'Institucions Penitenciàries de Catalunya

Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya

Síndic de Greuges

Desde la Koordinadora d'Osona kontra la Tortura i l'explotació laboral queremos manifestar nuestra extrena  preocupación por Amadeu Casellas Ramon, que és una persona de nuestra comarca. En la prisión, Amadeu no ha dejado de denunciar las situaciones injustas que ha vivido, y se ha solidarizado tambien con las luchas de muchos compañeros.

Por esto es, creemos, que se le ha castigado a menudo injustamente, (hechos que pusimos en conocimiento del Síndic de Greuges hace un tiempo) y que se ha sentido tan acechado que ha llegado a la situación actual. (Se ha roto las dos piernas al intentar huir de la prisión de Figueras, y no le han llevado a ningun hospital).

Hacemos responsables a los carceleros, a la Direcció General d'Institucions Penitenciàries i la Conselleria de Justícia de la situación limite a la que ha llegado Amadeu Casellas i, como el, otros presos.Seguiremos atentos a la evolución de su salud: reclamamos su ingreso inmediato en un hospital, y denunciamos cualquier intento de represaliarlo nuevamente.

Vic (Osona), 9 de juliol de 2002

Podeis denunciar también vosoltros esta situación, enviando e-mails a la Generalitat de Catalunya i cartas a los medios de comunicación:

sindic at sindicgreugescat.org

consellermas at presidencia.gencat.es





Direcció General d'Institucions Penitenciàries de Catalunya

Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya

Síndic de Greuges



Des de la Koordinadora d'Osona kontra la Tortura i l'explotació laboral volem manifestar la nostra preocupació extrema per Amadeu Casellas Ramon, que és una persona de la nostra comarca. A la presó, l'Amadeu no ha parat de denunciar les situacions injustes que  ha viscut, i s'ha solidaritzat també amb les lluites de molts companys.

És per això, creiem, que se l'ha castigat sovint injustament, (fets que vam posar en coneixement del Síndic de Greuges fa un temps) i que s'ha sentit tan assetjat que ha arribat a la situació actual. (S'ha trencat les dues cames en intentar fugir de la presó de Figueres, i no l'han portat a cap hospital).

Fem responsables els carcellers, la Direcció General d'Institucions Penitenciàries i la Conselleria de Justícia de la situació límit a què ha arribat Amadeu Casellas i, com ell, altres presos. Seguirem atents a l'evolució de la seva salut: reclamem el seu ingrés immediat en un hospital,  i denunciarem qualsevol intent de represaliar-lo novament.

Vic (Osona), 9 de juliol de 2002



Podeu denunciar també vosaltres aquesta situació, enviant e-mails a la Generalitat de Catalunya i cartes als mitjans de comunicació:

sindic at sindicgreugescat.org

consellermas at presidencia.gencat.es



 





--------------------------------------------------------------------------------




-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: /pipermail/presos/attachments/20020712/de4e9326/attachment.html


More information about the presos mailing list