[OTAA] Fwd: Primera reunió

Jordi Bofill jordi.bofill a protonmail.com
dic feb 9 23:37:17 CET 2022


A partir de les 20:00 quan vulgueu
Jordi Bofill

Sent with [ProtonMail](https://protonmail.com/) Secure Email.

------- Original Message -------
On Wednesday, February 9th, 2022 at 22:46, Víctor Escarré <vescarre a gmail.com> wrote:

> Hola a tothom,
> merci per la llista de distribució Jordi. Hem parlat per telèfon amb en Josep Ma, els Jordis Bofill i Martínez i la Noemí per muntar la primera reunió. Veient les disponibilitats, uns quant la podem fer demà a partir de les 8, sinó caldria passar-la a dijous de la setmana vinent.
>
> Per arrencar ens anirà bé acordar unes bases de funcionament, pactar la estructura del document general, repartir els apartats/temes parcials que cadascú podem començar a desenvolupar per separat i detectar els temes en els que necessitem assessors externs. Si d'aquesta primera reunió en podem sortir amb la documentació compartida i un entorn de treball organitzat, ja podrem començar a treballar.
>
> Com que cadascú anirà treballant temes en paral·lel i segurament cercarem aportacions externes que s'hauran d'anar incorporant, posaria una data per fer una revisió general. També anar pensant com s'elaborarà una introducció/exposició de motius que encapçali el document i les conclusions (o el que calgui segons el format que hagi de tenir aquest document). Caldrà tenir un esborrany amb prou antel·lació per passar-lo al contacte d'en Jordi Matínez (Paula) i a les advocades del FDA.
>
> La data límit és l'11 de març. Encara que no hi siguem tots, demà podríem arrencar el grup. Us aniria bé fer un meet a partir de les 8 del vespre?
>
> Víctor
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: </pipermail/stopagroparc-otaa/attachments/20220209/5997b685/attachment.html>


Més informació sobre la llista de correu Stopagroparc-otaa