[OTAA] Fwd: Primera reunió

Jordi Martinez Vilalta Jordi.Martinez.Vilalta a uab.cat
dij feb 10 09:50:20 CET 2022


Per mi a partir de les 20h quan vulgueu...

Fins després,

jordi

De: Stopagroparc-otaa <stopagroparc-otaa-bounces a listas.sindominio.net> En nombre de Jordi Bofill
Enviado el: dimecres, 9 de febrer de 2022 23:37
Para: Víctor Escarré <vescarre a gmail.com>
CC: stopagroparc-otaa a listas.sindominio.net
Asunto: Re: [OTAA] Fwd: Primera reunió

Alguns usuaris que han rebut aquest missatge no solen rebre correu de jordi.bofill a protonmail.com<mailto:jordi.bofill a protonmail.com>. Descobriu per què aquest fet és important<http://aka.ms/LearnAboutSenderIdentification>

A partir de les 20:00 quan vulgueu
Jordi Bofill

Sent with ProtonMail<https://protonmail.com/> Secure Email.


------- Original Message -------
On Wednesday, February 9th, 2022 at 22:46, Víctor Escarré <vescarre a gmail.com<mailto:vescarre a gmail.com>> wrote:

Hola a tothom,
merci per la llista de distribució Jordi. Hem parlat per telèfon amb en Josep Ma, els Jordis Bofill i Martínez i la Noemí per muntar la primera reunió. Veient les disponibilitats, uns quant la podem fer demà a partir de les 8, sinó caldria passar-la a dijous de la setmana vinent.

Per arrencar ens anirà bé acordar unes bases de funcionament, pactar la estructura del document general, repartir els apartats/temes parcials que cadascú podem començar a desenvolupar per separat i detectar els temes en els que necessitem assessors externs. Si d'aquesta primera reunió en podem sortir amb la documentació compartida i un entorn de treball organitzat, ja podrem començar a treballar.

Com que cadascú anirà treballant temes en paral·lel i segurament cercarem aportacions externes que s'hauran d'anar incorporant, posaria una data per fer una revisió general. També anar pensant com s'elaborarà una introducció/exposició de motius que encapçali el document i les conclusions (o el que calgui segons el format que hagi de tenir aquest document). Caldrà tenir un esborrany amb prou antel·lació per passar-lo al contacte d'en Jordi Matínez (Paula) i a les advocades del FDA.

La data límit és l'11 de març. Encara que no hi siguem tots, demà podríem arrencar el grup. Us aniria bé fer un meet a partir de les 8 del vespre?

Víctor-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: </pipermail/stopagroparc-otaa/attachments/20220210/8269d730/attachment-0001.html>


Més informació sobre la llista de correu Stopagroparc-otaa